Nieuws
PAAS PRAISE 16 APRIL 2017


Zondagavond 16 april om 19.30 uur is er een bijzondere Paas Praise in de Bethelkerk (Rotterdamseweg 73, Zwijndrecht). Speciale aandacht wordt besteed aan het met zijn allen zingen van liederen met een opgewekte muzikale begeleiding die in deze Paas Praise door maar liefst twee prachtige bands afwisselend zal worden verzorgd; door de Jongerenband Worship en de Forward Grace band. Verder is er een enthousiaste spreker, Danny Dane. Thema is 'Jezus leeft', want Jezus opstanding is nog steeds het meest geweldige nieuwsbericht aller tijden. Het is Zijn liefde en Geest die mensen opwekt om met Hem het leven te leven en dat willen we met Pasen graag uitbundig vieren.

Voor deze bijzondere Paas Praise zijn in verschillende kerken en winkels posters opgehangen met als doel jong én oud uit de omgeving uit te nodigen deze fantastische bijeenkomst bij te wonen. U / jij komt toch ook?En neem vooral vrienden en bekenden mee, iedereen is welkom! Na afloop is er een hapje en drankje. De entree is gratis. Om kosten te dekken wordt er na afloop een deurcollecte gehouden.

Voor eventuele vragen, mail naar praise16042017@gmail.com of tel. 078 6122849

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Youth Prayer Night 2017

In 2012 werd de 1e Prayer Night gehouden in de Open Hof Kerk met All4Him.
In 2017 hopen we de 6e Prayer Night te houden in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73. Het thema dit jaar is Lost & Found. Zaterdag 14 januari 2017. Inloop vanaf 19.30. Start 20.00 uur tot 22.00 uur. Met achteraf tijd voor ontmoeting met elkaar, zowel voor de jongeren als jongerenwerkers. 
 
Binnenkort meer informatie over deze avond ... noteer s.v.p. de data vast in je agenda.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------